Doosje klossen 23-04-2016

Zaterdag 23 april samen met Gisa naar Ulvenhout om een workshop te volgen.Betsie en Laurin hebben een bonbon doosje omgezet in een kanten doosje. Een week eerder was er ook al een dag, en daar waren cursisten van mij aanwezig  en Laurin heeft hen met klem gevraagd het niet door te geven anders was het voor ons geen verrassing  meer.

En dat hebben ze dan ook niet gedaan. Het werd met bolletje dmc geklost maar ik heb van Bart en Francis een cone met papier gehad en moest daar maar iets mee uitproberen  zie hier het resultaat.

image

Papier van Bart en Francis

 

Wat doet het papier het is wel wat stug om te klossen maar bij deze prikking (5,4mm)ging het nog net,wel goed aantrekken. Het is erg sterk .

image

Detail spin

Je hoeft het niet te stijven, als je het nat maak kun je het in de vorm  drukken zoals je zelf wil. Erg leuk voor 3 D objecten.

Advertenties

Over hetcreatievekantje

Kantklossen is mijn grootste hobby,ik geef les in kleine groepjes.Opleiding kantklossen gedaan in Etten-Leur,afgestudeerd 27 Mei 1989. Diverse nascholing gedaan,en een cursus kantontwerpen op de computer, 1 jaar in Brugge met het programma Illustrator en 1 jaar in Mechelen met Knipling. Lees mijn verhaaltjes en beleef het mee
Dit bericht werd geplaatst in alles. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s